Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 16. csütörtök, Edit

Emlékezés Zsombor Györgyre

Újbuda   |   2014, június 16 - 12:58
Nyomtatóbarát változatSend by email
A Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége (BPSZ) egykori elnöke, Zsombor György halálának hatodik évfordulója alkalmából - illetve az elhunyt polgárőrök emléke előtt tisztelegve -, ünnepélyes megemlékezést tartott június 13-án, a XIV. kerületben. A XI. kerületi rendőrkapitányság egykori munkatársa a polgárőrség meghatározó személyisége volt.

A BPSZ Laky Adolf utcai székhelyénél a Lágymányosi Polgárőrség tagjai koszorút és mécseseket helyeztek el az elhunyt polgárőrök emlékfájánál. Kardos Pál, a BPSZ elnöke elismerőleg szólt Zsombor György munkájáról, elhivatottságáról, és megjegyezte, a polgárőrséggel kapcsolatban mára már sikerült az egykori elnök álmait megvalósítani. Zsombor György egykoron a XI. kerületi rendőrkapitányság munkatársa volt.

Lánglovagok Hírügynökség

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.