Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 11. szerda, Árpád

Fokozott ellenőrzés lesz hétfőtől Budapesten

Újbuda   |   2019, július 26 - 12:26
Nyomtatóbarát változatSend by email

Budapest rendőrfőkapitánya fokozott ellenőrzést rendelt el július 29-én 0 órától augusztus 7-én 24 óráig.

Budapest rendőrfőkapitánya a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 30. §-a alapján fokozott ellenőrzést rendelt el 2019. július 29-én 0 órától 2019. augusztus 7-én 24 óráig Budapest teljes területére vonatkozóan, a közrend és a közbiztonság rendjének fenntartása érdekében.​

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Szenior bajnokokat díjaztak a Gabányiban  

November elején mintegy százan versengtek az Újbuda legfittebb 60 feletti bajnoka címért. A sportverseny díjátadója a Gabányi László Sportcsarnokban volt december 3-án, ahol idén két bajnokot is avattak.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.