Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 6. hétfő, Miklós

Hatékony támadójátékkal győzhet az OSC

Újbuda   |   2015, október 16 - 11:26
Nyomtatóbarát változatSend by email

Szombaton a román Nagyvárad csapatát fogadja az OSC férfi vízilabda-csapata a Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójának visszavágóján. Az első meccsen az újbudai együttes 9-7-re győzött, Vincze Balázs vezetőedző magabiztos továbbjutásban bízik.

Vincze Balázs az Inforádiónak adott interjújában a múlt hétvégi debreceni bajnoki mérkőzés vereségét is értékelte; ébresztőként szolgált a Nagyvárad elleni, Bajnokok Ligája főtáblájáért történő visszavágó előtt.

A héten videózással is készültek a fontos mérkőzésre, hiszen a Nagyvárad nagyon masszív, jó játékosokból összerakott csapat, amelynek kapusa Pietlovic, a szerb válogatott játékosa.

Az OSC férfi vízilabda-csapata vezetőedzője szerint túljárhatnak Pietlovic eszén és kiszolgáltatott helyzetbe hozhatják, ha a játékosok meg tudják verni a nagyrészt román játékosokból álló csapatot.

"A cél az, hogy hatékonyabb támadójátékot nyújtsunk, mint ahogy azt a hétvégén tettük a Debrecen ellen. Ez megadhatja a siker kulcsát" - hangsúlyozta Vincze Balázs.

Az A-Híd OSC Újbuda – CSM Digi Oradea mérkőzés a Nyéki Imre uszodában október 17-én 19 órakor kezdődik.

Újbuda/Inforádió

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Támogatás a szakkollégiumoknak  

2020 óta pályázhatnak újbudai szakkollégiumok önkormányzati támogatásra szakmai és közösségi programok, eszközbeszerzések, vagy akár apróbb felújítások céljára. Tavaly 14, idén 12 szakkollégium nyert el támogatást, 2020-ban összesen tízmillió, 2021-ben ötmillió forint értékben. A tavalyi nyertesek közül hármat kérdeztünk meg, mire fordították a kapott összeget.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.