Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 15. szerda, Henrik, Roland

Húsvét az Albertfalvi Idősek Klubjában

Újbuda   |   2018, március 28 - 13:46
Nyomtatóbarát változatSend by email

Szeretettel fogadták a kerületi iskolások húsvéti ajándékait az Albertfalvi Idősek Klub idősei.

Az ajándékok átadásakor Hoffmann Tamás polgármester köszöntőjében hangsúlyozta, a gyerekek tudták, hogy kiknek készítik a meglepetéseket, ami még szeretetteljesebbé tette a kedves díszeket.

Az egyik klubtag, Ica, kettő és fél éve jár az idősklubba, minden alkalommal örömmel fogadja a díszes tojásokat. Úgy véli, a szervezet minden nap izgalmas programokat biztosít számára.

Az ünnepségen Latinovits Zoltán tolmácsolásában, felvételről hangzott el Ady Endre egyik verse, ezt követően pedig népi ének csendült fel. Mátics Katalin klubvezető hangsúlyozta, a húsvéti készülődés idején a tagok feltöltődnek.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Töretlen az újbudai tűzoltók sportkedve  

Rendkívül aktív a sportélet a XI. Kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon. Az állomány részére a nemrég önkormányzati segítséggel felújított, modern konditerem áll rendelkezésre, amely számos lehetőséget biztosít a rövidebb és hosszabb távú versenyekre való felkészülésben egyaránt.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.