Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 21. vasárnap, Orsolya

Húsvéti sokadalom a Fonóban

Újbuda   |   2018, március 20 - 15:09
Nyomtatóbarát változatSend by email

Húsvéti sokadalmat rendez a Fonó Budai Zeneházban az Újbudai Polgárok Egyesülete és a "Porway's Art művészeti Egyesület".

Húsvéti sokadalommal várja a Fonó Budai Zeneházba látogatókat március 25-én az Újbudai Polgárok Egyesülete és a "Porway's Art művészeti Egyesület". A rendezvény házigazdái Farkas Krisztina és Ludányi Attila önkormányzati képviselők, védnöke Hoffmann Tamás polgármester és Németh Zsolt az Országgyűlés Külügyi Bizottságának elnöke, meghívott vendége Novák Katalin család-és ifjúságügyi államtitkár.

Részletes program:

14.00-14.05 Megnyitó

14.05-14.35 A Vadrózsák Néptáncegyüttes műsora

14.35-14.45 Népdalcsokor az albertfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola növendékeinek előadásában

14.45-14.50 Köszöntők

14.50-15.20 A Két pupák gyermekzenekar interaktív műsora műsora

14.20-15.50 Musical összeállítás Tóth-György Viktória és Proksa Zoltán előadásában

14.50-17.30 A Pedrofon együttes koncertje

Kísérő programok: kézműves foglalkozások, népi játszóház (tojásdíszítés, húsvéti mézeskalács írókázás) húsvéti gyermekjátékok: tojásgurítás, tojáskeresés, locsolóvers írás. A kicsiket nyuszisimogató is várja.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Közlekedés az október 23-i hosszú hétvégén  

Október 23-án és az azt megelőző napon több fővárosi helyszínen tartanak megemlékezéseket, emiatt forgalomkorlátozásokra kell számítani és változik az több járatok forgalmi rendje is. Október 22-én, hétfőn a szombati, 23-án, kedden az ünnepnapi menetrend lesz majd érvényben.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.