Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 18. csütörtök, Frigyes

Ismét Magyar Brand lett a Fonó

Újbuda   |   2018, november 29 - 12:43
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Fonó Budai Zeneház ismét elnyerte a Magyar Brands díjat, Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában. A Magyar Brands program olyan márkákat díjaz, amelyek méltó képviselői a magyar vállalkozásoknak. A Fonó először 2015-ben kapta meg az elismerést.

A Fonót először 2015-ben díjazták a Magyar Brands Program keretében, 2018-ban pedig a szakértői bizottság döntése alapján másodszor is a legjobb Magyar márkák közé sorolták a Fonó Budai Zeneházat. A kiválasztási folyamat során három alap szempontot értékelnek a jelölt márkák esetében: az identitást (a márka kötődését jelenti az országhoz), a reputációt (ami a márka elismertségét figyeli a fogyasztók körében) és a márkaépítést. A „Kiváló Fogyasztói Márka” esetében a három kiválasztási szempont bővül még a tradíció, az ismertség és a kedveltség szempontjaival.

A Fonó nemcsak kulturális rendezvények szervezőjeként helyszíneként írta be magát a köztudatba, hanem az ország és a regió első számú nép- és világzenei “WOMEX Top Label” kiadójaként is. Az idén huszonhárom éve működő, Prima Primissima és Magyar Örökség díjas intézmény igazgatója, Horváth László szerint, a több száz érdeklődőt vonzó táncházaik sikere is bizonyítja, hogy a Fonó tevékenységére kiemelt szükség van. Úgy véli, a világzenei piacon is az új értékek számítanak, a velük együttműködő művészek pedig értik az idők szavát.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Orgonák éjszakája a 4-es metróban

A 4-es metró megállói nem csak építészeti szempontból kiemelkedőek, de kultúraközvetítő szerepük is tagadhatatlan, hiszen átadásuk óta számtalan zenei és irodalmi rendezvény helyszínéül szolgáltak már eddig is. Örömmel tudatjuk, hogy zenekedvelő utasaink számára az idei nyár sem telik metrókoncert nélkül, bár a megvalósulás nem mondható éppen hagyományosnak.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.