Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 18. kedd, Bernadett

Ismét Magyar Brand lett a Fonó

Újbuda   |   2018, november 29 - 12:43
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Fonó Budai Zeneház ismét elnyerte a Magyar Brands díjat, Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában. A Magyar Brands program olyan márkákat díjaz, amelyek méltó képviselői a magyar vállalkozásoknak. A Fonó először 2015-ben kapta meg az elismerést.

A Fonót először 2015-ben díjazták a Magyar Brands Program keretében, 2018-ban pedig a szakértői bizottság döntése alapján másodszor is a legjobb Magyar márkák közé sorolták a Fonó Budai Zeneházat. A kiválasztási folyamat során három alap szempontot értékelnek a jelölt márkák esetében: az identitást (a márka kötődését jelenti az országhoz), a reputációt (ami a márka elismertségét figyeli a fogyasztók körében) és a márkaépítést. A „Kiváló Fogyasztói Márka” esetében a három kiválasztási szempont bővül még a tradíció, az ismertség és a kedveltség szempontjaival.

A Fonó nemcsak kulturális rendezvények szervezőjeként helyszíneként írta be magát a köztudatba, hanem az ország és a regió első számú nép- és világzenei “WOMEX Top Label” kiadójaként is. Az idén huszonhárom éve működő, Prima Primissima és Magyar Örökség díjas intézmény igazgatója, Horváth László szerint, a több száz érdeklődőt vonzó táncházaik sikere is bizonyítja, hogy a Fonó tevékenységére kiemelt szükség van. Úgy véli, a világzenei piacon is az új értékek számítanak, a velük együttműködő művészek pedig értik az idők szavát.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Flashmob futás a Feneketlen-tó körül  

A Magyar Tűzoltóság és az első hivatásos tűzoltóság 150 ével ezelőtti megalakulása előtt tisztelegve a Dél-budai Katasztrófavédelmi Kirendeltség emlékfutást rendezett a Feneketlen-tó körül. Az február 14-én megtartott eseményen a tűzoltók 15 fős csapata nyolcvan perc alatt 150 kilométert futott.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.