Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 26. szombat, Jusztina

Ismét sikerrel szerepel az Exit Cirkusz Újbudán

Újbuda   |   2015, október 22 - 18:01
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az Etele téren felállított hatalmas sátorba sok újbudai látogatott az elmúlt napokban. Az érdeklődés akkora, hogy a társulat tovább marad a kerületben.

Pénteken 18 órakor, szombaton 15 órakor és 18 órakor és vasárnap 11 órakor és 15 órakor is élvezhetik az újbudaiak a színvonlas produkciókat a fűtött nézőtéren. Az Exit Cirkusz igaz vándorcirkusz, mégis otthonosan mozognak már kerületünkben, hiszen minden évadban visszatérnek. Produkcióik színvonalasak, különlegesek, egy igazi, jól működő családi vállalkozás eredményeképpen jönnek létre. Számukra a nagyérdemű közönség a legfontosabb, mindent megtesznek a kicsik és nagyok szórakoztatásáért. A bohócok, az artisták, a változatos állatprodukciók lenyűgözőek, aki pedig még sohasem ült elefántháton, ezt is kipróbálhatja a hosszú hétvégén.
Az Exit Cirkuszról a jövő héten az Újbuda televízió Helyi Érték műsora is beszámol.

D.B.S.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.