Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 20. vasárnap, Friderika

Javítják a zajvédő falat a Rákóczi híd budai hídfőjénél

Újbuda   |   2015, május 6 - 11:24
Nyomtatóbarát változatSend by email

Május 13-án, 14-én 9 órától 14 óráig, valamint 15-én 9 órától 12 óráig javítják a zajvédő falat a Rákóczi híd budai hídfőjénél. A munkálatok a Szerémi út felé vezető oldalon a kanyar előtti ívben zajlanak majd.

A zajvédő fal munkálatainak idején ideiglenesen korlátozzák a szélső forgalmi sávot a Rákóczi hídról lefele jövet a Szerémi út felé, az útszűkületre táblák hívják fel majd a figyelmet. A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint a munkaterület előtt a besorolásnál 30 km/h sebességkorlátozás lesz érvényben ideiglenesen.

A BKK honlapján, illetve a kozut.bkkinfo.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újbuda visszaszerezte a támogatást  

Dr. László Imre, Újbuda polgármestere megvédte a gyermek-egészségügyi centrumot - 85 ezer gyereket lehet így sokkal magasabb színvonalon ellátni – Újbuda Önkormányzatának sajtóközleménye –

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.