Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 9. vasárnap, Emőd

Júniusban nyit az Agárdi Popstrand

Újbuda   |   2019, május 28 - 10:39
Nyomtatóbarát változatSend by email

Idén nyáron is vár mindenkit az Agárdi Popstrand! Június 29-én a Hooligans és a Piramis, július 6-án az Edda, 13-án Vastag Csaba, Kasza Tibi és László Attila, 20-án a Mobilmánia, 26-án az Irigy Hónaljmirigy és az Animal Cannibals, 27-én az R-Go, augusztus 3-án Demjén Ferenc és a Skorpió, 10-én a Dinamit, Varga Miklós és Balázs Fecó, 17-én Zoltán Erika, 19-én a Tankcsapda és a P. Box lép fel a szabadtéri színpadon. Kapunyitás 17 órakor, a koncertek után Dance Beach Partyval várják a közönséget.

A vidéki rendezvényhelyszínek közül a legnagyobb múltra visszatekintő, 1977 óta megrendezett Agárdi Popstrandra már tizenharmadik éve kapnak alanyi jogon 50 százalékos kedvezményt Újbuda állandó lakosai. A szervezők hosszú távú együttműködést alakítottak ki a kerületi önkormányzattal, Hoffmann Tamás polgármester támogatásával. Az Agárdi Popstrand fontosnak tartja, hogy rendszeres belépési lehetőséget biztosítson a XI. kerületi pedagógusok, óvónők, az egészségügyben dolgozók és a közbiztonságért tevékenykedők részére. Ezért a fentiek értelmében tiszteletjegyeket ajánlottak fel többek között a Szent Imre Kórház, a Szent Kristóf Szakrendelő és a XI. kerületi rendőrkapitányság munkatársainak.


(Újbuda)

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Párakapu, árnyékoló és ivóvíz a kormányhivatali ügyintézésre váróknak  

Aki járt mostanában hivatalos ügyet intézni a Kormányablaknál, tudja, hogy esetenként kígyózó sorok is állnak a Bocskai úti épület előtt a hőségben. Újbuda Önkormányzata éppen ezért saját költségén árnyékolót, párakaput és ballonos ivóvizet helyezett ki a Kormányhivatal bejárata elé, hogy enyhítsék a kánikula hatásait, javítsák a sorban állók komfortérzetét.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.