Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 27. kedd, Szabina

Kampánygyűlés volt a Szent Imre gimiben

Újbuda   |   2014, szeptember 23 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

A közelgő önkormányzati választásokról beszélt Szijjártó Péter a kerületi Fidesz Szent Imre Gimnázium dísztermében rendezett kampánygyűlésén. A Külgazdasági és külügyminiszter jelölt arra buzdította a résztvevőket, hogy vegyenek részt a választásokon és erősítsék a kormány sikerpolitikáját.

A fórumot megelőző sajtótájékoztatón Simicskó István sportért felelős államtitkár Hoffmann Tamást a kerület erős emberének nevezte, aki hosszú évek óta Újbudán él és Újbudáért dolgozik. Hozzátette, a polgármester nem felejtette, honnan érkezett, ma is ugyanolyan körülmények között él, mint egykor. - A kormány az elmúlt négy évben megkezdett programokat folytatja választások után is, és ezek a kormányzati törekvések határozzák majd meg a helyi politika irányvonalait is – mondta. Simicskó István hangsúlyozta, továbbra is a kormányprogram fontos eleme a rezsicsökkentés, melyben eddig sokat bizonyított a kormány.

Hoffmann Tamás szerint fontos, hogy a mindenkinek megerőltető választási kampány utolsó 100 méterét még kibírják a választók és befejezzék azt, amit az országgyűlési választásokon elkezdtek. - Büszkék lehetünk arra, hogy mennyi minden történt Újbudán az elmúlt négy évben – mondta.

A XI. kerületieknek is világos, hogy ha egy irányba húzzuk a szekeret, akkor gyorsabban tudunk haladni – kezdte beszédét Szijjártó Péter Külgazdasági és külügyminiszter jelölt, aki szerint az újbudaiaknak érdeke, hogy a következő öt évben folytatódjon a kerületben az elmúlt években megkezdett munka. - A 2010 óta folytatott politikával sikerült a szikla szélén egyensúlyozó országot újra Európa éllovasává tenni – jelentette ki Szijjártó, aki azt kérte a választóktól, hogy erősítsék a Fideszt és az októberi választáson álljanak ki véleményükért.

T.D. - ÚjbudaTV

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Online fogadóóra dr. László Imrével  

2020november0409:00
»
2020november0410:00

Az online fogadóórák sorát ismét László Imre polgármester folytatja. Beszámol az elmúlt egy hónap eseményeiről, döntéseiről, illetve válaszol az Önök kérdéseire. Ezeket már most feltehetik itt az oldalon Messenger üzenetben vagy az élőben közvetített fogadóóra alatt kommentben.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.