Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 19. szombat, Vilhelmina

Kepes András Gazdagréten

Újbuda   |   2018, március 5 - 15:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Családok évéhez kapcsolódik a Szülői Értekezlet programsorozat a Gazdagréti Közösségi Házban, ahol ismert emberek, szakértők adnak választ a párválasztás, a házasság és a gyermeknevelés legfontosabb kérdéseire. Az első rendezvényt Kepes András tartotta március 3-án.

Zsúfolásig megtelt a Gazdagréti Közösségi Ház nagyterme, ahol Kepes András író, újságíró tartotta a Szülői értekezlet első rendezvényét. „Boldogan élünk, míg meg nem halunk?” című előadásában főként a házasság és a párkapcsolat kérdéseivel foglalkozott. Kitért arra, hogyan tudnak megfelelni az elvárásoknak a különféle kultúrák, miként változik a családok élete és a férfi-nő kapcsolat a rohamosan fejlődő világban.

A Szülői értekezlet következő eseménye, Vida Ágnes gyermekpszichológus vezetésével, a kismamákhoz szól április 7-én. A népszerűnek ígérkező programsorozat előadóinak névsora még nem végleges, de a következő hónapokban Zacher Gábor főorvos, a Honvédkórház Sürgősségi Betegellátó Centrumának vezetője is előadást tart majd a Gazdagréti Közösségi Házban.

D.B.S.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újbuda visszaszerezte a támogatást  

Dr. László Imre, Újbuda polgármestere megvédte a gyermek-egészségügyi centrumot - 85 ezer gyereket lehet így sokkal magasabb színvonalon ellátni – Újbuda Önkormányzatának sajtóközleménye –

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.