Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 9. csütörtök, Lukrécia

Már tizenkét helyen befizethető a BKK-pótdíj

Újbuda   |   2019, november 8 - 15:39
Nyomtatóbarát változatSend by email

További három ügyfélközpontot hozott létre BKK a pótdíjazás személyes befizetésére. Ezzel tizenkettőre bővült a fővárosi BKK ügyfélpontok száma.

Novembertől összesen 12 fővárosi helyszínen, a Déli pályaudvaron, a Deák Ferenc téren, a Ferenciek terén, a kelenföldi, a Keleti pályaudvari, a kőbánya-kispesti, a Móricz Zsigmond körtéri, a Szentlélek téri, a Széll Kálmán téri ügyfélközpontban, a BKK Rumbach Sebestyén utcai központi ügyfélszolgálatán, továbbá a rákosmentei Pesti úton és a csepeli Szent Imre téren lévő ügyfélközpontban is intézhetők a pótdíjazással kapcsolatos ügyek. Ezek mindegyikében lehetőség van a bérletek utólagos bemutatására, valamint a pótdíj készpénzes vagy bankkártyás befizetésére.

Lehetőség van a helyszíni büntetés azonnali bankkártyás rendnezésére is abban az esetben, ha a jegyellenőröknékl kéznél van a hordozható bankkártyás terminállal.

Címkék: 
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.