Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 29. vasárnap, Taksony

Még 1,8 milliárd forint van OTP SZÉP kártyákon

Újbuda   |   2014, május 16 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Két hét múlva, május 31-én jár le a SZÉP kártyákra 2012-ben utalt juttatások felhasználási ideje. Az OTP jelzése szerint a kibocsátott kártyákon még átlagosan 10 ezer 700 forintnyi juttatás vár elköltésre május végéig.

Az OTP Bank Értékesítési Igazgatóságának tájékoztatása szerint január óta a felére csökkent a hamarosan lejáró juttatások összege. Továbbra is arra bíztatnak mindenkit, hogy regisztráljon és ellenőrizze egyenlegét.

Az OTP Pénztárszolgáltató által kibocsátott kártyákon jelenleg 1,8 milliárd forintnyi 2012-es juttatás található. Ez azt jelenti, hogy a kártyabirtokosok már több mint 97 százalékát felhasználták a két évvel ezelőtti juttatásoknak. A mégis bent ragadó összegeket az OTP Pénztárszolgáltató június végéig visszautalja a munkáltatóknak, akik szabadon rendelkeznek az összeg fölött.

Újbuda

 Még 1,8 milliárd forint van OTP SZÉP kártyákon

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.