Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 3. szerda, Klotild

Motívumkeresést hirdet a Főkert

Újbuda   |   2014, július 8 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Több éve sikeres és gyerekek körében népszerű nyári programot hirdet ismét a FŐKERT. Lényege, hogy tervrajzok alapján kell megtalálni a budapesti virágágyásokat.

2014 a Család Nemzetközi Éve, amit a Főkert Nonprofit Zrt. a budapesti virágágyások alakításával hangsúlyoz. A verseny résztvevői megnézhetik a virágágyak eredeti tervrajzait, feladatuk pedig az, hogy megtalálják azok eredeti helyszíneit. A játékban résztvevő virágágyak listája a FŐKERT honlapján, valamint közösségi oldalán is elérhető, a megoldásokat augusztus 25-ig várják.

Újbuda

Motívumkeresést hirdet a Főkert

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Hét érv a bringázás mellett  

A kerékpározás előnyeit bemutató kampányt indított Budapesten a Magyar Kerékpárosklub. A Ha menned kell valahova, inkább bringázz felhívás interneten, valamint a Budapesti Közlekedési Központ megállóiban népszerűsíti a bringázást.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.