Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 16. hétfő, Edit

Okosváros felmérés

Újbuda   |   2019, május 20 - 17:02
Nyomtatóbarát változatSend by email

Magyarország Kormánya tíz városban méri fel a digitális technológia elterjedtségét és a fejlesztési igényeket. A projekthez Újbuda Önkormányzata is csatlakozott.

Újbuda Önkormányzata 2019 februárjában úgy döntött, hogy részt vesz ebben a digitális technológia elterjedtségét és a fejlesztési igényeit felmérő munkában. A felmérés segítségével pontosabban lehet meghatározni a fejlesztési irányokat. Mindenkinek számít a véleménye, minél többen töltik ki a kérdőívet, annál részletesebb kép áll össze a kerületről.

Újbuda Önkormányzata kéri a lakosságot, hogy a megbzásából a Forsense Kft. által összeállított kérdőívet töltse ki. A kérdőív itt érhető el: https://atsense.forsense.hu/okosvaros/record/guestRecord?u=f379037a-deb9-4031-b632-3cb77a09d2a0

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Hatástalanították a bombát  

A Magyar Honvédség (MH) tűzszerészei vasárnap délben hatástalanították a Szent Margit Gimnáziumnál még hétfőn, egy építkezésen talált második világháborús, 250 kilogrammos amerikai légibombát, a rendőrség feloldotta az útlezárásokat. A lakásukból ideiglenesen kiköltöztetett szentimrevárosi lakókat a Gárdonyi Géza Általános Iskola tornatermében várták, amely a zárás idején befogadóhelyként üzemelt.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.