Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 25. szerda, Katalin

Pályázat amatőr fotósoknak

Újbuda   |   2017, szeptember 6 - 15:43
Nyomtatóbarát változatSend by email

Most Te is megmutathatod, hogyan látod Újbuda közterületi értékeit! Készíts fotót kedvenc közismert vagy eldugott helyedről a budapesti 11. kerületben, és küldd el a képet az Erste Bank Facebook oldalán keresztül üzenetben!

Az 5 legjobb kép készítője most egyenként 15 ezer forintos vásárlási utalványt nyer, a fotókat pedig a megújuló Bartók Béla úti bankfiókban helyezi ki. A pályázat részleteit a csatolt dokumentum tartalmazza:  erste_fotopalyazat_201708.pdf
A zsűri a beérkezett pályamunkák közül 5 fényképfelvételt választ ki és részesít díjazásban.
Egy pályázó több, általa kiválasztott fényképfelvételt is megküldhet az Erste Bank részére, azonban minden fényképfelvételt az Erste Bank külön bírál el. Pályázás időszaka: A pályázatokat 2017. augusztus 28-tól 2017. szeptember 10-ig lehet benyújtani.
Címkék: 
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.