Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 6. csütörtök, Berta, Bettina

Pont játék - eredményhirdetés

Újbuda   |   2017, december 7 - 12:42
Nyomtatóbarát változatSend by email

Lezárult a Pont Magazin kvízjátéka.

December 3-án végetért a Pont Magazin kvízjátéka. A nyerteseket kisorsoltuk, nevüket alább közzétesszük. A nyereményük egy-egy ajándékcsomag, amiben egy fényterápiás kezelésre szóló utalványt, könyveket, B32 Galéria és Kultúrtér-be szóló jegyeket, és sok kis ajándékot rejtettünk. A csomagot a Pont Magazin és az Újbuda lap szerkesztőségében december 12-én, kedden (1113 Zsombolyai utca 5., II. emelet, 209.) lehet átvenni. .. Várjuk jelentkezésüket a pontmagazin@pontmagazin.hu e-mail címen!

Gratulálunk!

NYERTESEK

Csaba B. László
Csender György
Hubai Mihály
Kajuha Kitti
Kempf Kitti
Kovács-Győrffy Éva
Nagy Gréta
Nagy Zsuzsanna
Radnóti György
Sóvágó Krisztina
Votisky András

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Párakapu, árnyékoló és ivóvíz a kormányhivatali ügyintézésre váróknak  

Aki járt mostanában hivatalos ügyet intézni a Kormányablaknál, tudja, hogy esetenként kígyózó sorok is állnak a Bocskai úti épület előtt a hőségben. Újbuda Önkormányzata éppen ezért saját költségén árnyékolót, párakaput és ballonos ivóvizet helyezett ki a Kormányhivatal bejárata elé, hogy enyhítsék a kánikula hatásait, javítsák a sorban állók komfortérzetét.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.