A fúziós konyha legjobbjai, köztük az újbudai VakVarjú étterem is megkapta a Best of Budapest elismerést március 30-án. Az elnevezés egy független minősítési rendszert takar, melyet a Budapest Week Publishing kiadó a minőség megőrzéséért alakított ki.
A Budapest Week Publishing 1993 óta minden évben megkérdezi olvasóit, üzleti partnereit, valamint a kiadó bizottságának tagjait arról, hogy kit tartanak a hazai vendéglátó-, szálloda- és más szolgáltatói szféra legjobbjainak. Az online beérkezett szavazatok, valamint a Budapest Week Publishing szakmai zsűrijének döntése nyomán minden év márciusában kiosztásra kerül a „Best of Budapest & Hungary” díj, mintegy hatvan kategóriában.
- Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy az idei évben a VakVarjú éttermek is részesülhettek ebben a megtiszteltetésben és ezúton köszönjük a szavazatokat - adta hírül weboldalán az étteremlánc.
Újbuda