Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 28. vasárnap, Elemér

Szlovák jégkorongliga - A MAC nyert, a DVTK kikapott

Újbuda   |   2020, március 4 - 08:52
Nyomtatóbarát változatSend by email

A MAC hazai pályán egy góllal nyert, míg a DVTK Jegesmedvék szintén rendezőként egy góllal kikapott kedden a szlovák jégkorongliga középszakaszának alsóházában.

Az utolsó előtti MAC a Nitra ellen másfél perccel a vége előtt szerezte meg a 4-3-as sikerét jelentő találatot. A HC 07 Detvával szemben alulmaradt diósgyőriek vereségük ellenére maradtak a második helyen az alsóházban, ami még rájátszást ér.

Eredmények (a sorozat honlapjáról):
középszakasz, alsóház:
DVTK Jegesmedvék-HC 07 Detva (szlovák) 2-3 (1-1, 0-0, 1-2)
MAC Újbuda-HK Nitra (szlovák) 4-3 (0-0, 2-2, 2-1)

MTI

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

A Magyar Parasport Napját ünnepeltük  
 

Február 22-én ünnepeljük 2017 óta a Magyar Parasport Napját. 1970. február 22-én, ugyanis ezen a napon alakult meg a Mozgásgátoltak Halassy Olivér Sport Clubja, a Mozgásjavító Intézmény falai között.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.