Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 22. kedd, Paulina

Szombaton lezajlott az első Murph Hősi Kihívás

Újbuda   |   2021, június 3 - 11:11
Nyomtatóbarát változatSend by email

Május 29-én a Bikás Parkban rendezték az első hivatalos „Murph Hősi Kihívása” elnevezésű közösségi crossfit/funkcionális fitnesznapot.

A magyar katonai és civil hősök emléke előtt is tisztelgő, nagyszerű hangulatú eseményen több, mint százötvenen vettek részt. Kicsik és nagyok, nők és férfiak hatalmas lelkesedéssel és óriási erőbedobással teljesítették a feladatot. Mindenki az órával, de leginkább saját magával versengett és küzdötte le a megpróbáltatásokat.
Egy elit futamot is megrendeztek, ahol hazánk top atlétái közül is érkeztek résztvevők az igazi kihívásokat kereső kalandvágyó crossfitterek közé. S valóban nagyszerű eredmények is születtek.
Az eseményt megszervező Delta Throwdown Service közleménye szerint a nagyarányú részvétel és a várólistán maradt jelentkezők száma megmutatta, hogy érdemes ilyen, a hazai funkcionális fitneszrendezvények piacát is színesítő versenyt tartani, mert komoly igény van rá.
Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. együttműködő partnerként támogatta az esemény létrejöttét."
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Öt új zöldség- és gyümölcskioszk Újbudán  

„Érik a ropogós cseresznye, viszek a babámnak belőle.” És viszek a családnak is. És a szomszédnak is. Mondjuk a Bikás parki kioszkból. Vagy a Váli utcából, esetleg a Tétényi – Bártfai sarkáról. Talán a Gazdagréti térről, vagy a Cirmos és a Menyecske utca találkozásától.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.