Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 29. vasárnap, Taksony

Szupermarket a benzinkúton

Újbuda   |   2016, április 1 - 09:24
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Budafoki úton lévő töltőállomásán nyitotta 50. Spar Express egységét a Spar Magyarország Kft.

Év végéig 65-re növeli benzinkutaknál található üzleteinek számát a Spar Magyarország. Koncepciójának lényege, hogy vasárnap is nyitva tartó üzletet alakítsanak ki a töltőállomás shop részéből, amely egyrészt útkeresés a vasárnapi bevásárlást igénylők megtalálásához, másrészt új próbálkozás a benzinkút részéről a cigaretta értékesítésből származó bevételkiesés visszaszerzésére.

A kis szupermarket kifejezetten kényelmi bolt, és valóban a legszükségesebb termékeket kínálja a vásárlónak. A piacon nem csupán a Spar–OMV duó próbálkozik hasonló koncepcióval, a MOL Nyrt. kútjain is működik hasonló üzlet, és a jelek szerint a rendszer sikeresnek számít. Az átadón kiderült, további egységeket szeretne a a kúthálózat és a kiskereskedelmi lánc.

H.Gy.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.