Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 27. szombat, Ákos, Bátor

Tanítási szünetben érvényes menetrendre vált a BKK

Újbuda   |   2020, április 3 - 14:10
Nyomtatóbarát változatSend by email

Április 6-tól újra a tanítási szünetben érvényes, a járványhelyzethez igazított menetrend szerint indulnak a járatok – írja közleményében a Budapesti Közlekedési Központ.

Visszaáll a járvány okozta vészhelyzet első két-három hetében megszokott közösségi közlekedési rend Budapesten. A korábbi járatritkítás, majd az elmúlt napok járatsűrítése után péntek reggel már zavartalanul lehetett utazni a buszokon, villamosokon, április 6-tól pedig újra a tanítási szünetben érvényes menetrend lesz érvényben.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

A Magyar Parasport Napját ünnepeltük  
 

Február 22-én ünnepeljük 2017 óta a Magyar Parasport Napját. 1970. február 22-én, ugyanis ezen a napon alakult meg a Mozgásgátoltak Halassy Olivér Sport Clubja, a Mozgásjavító Intézmény falai között.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.