Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 13. hétfő, Jenő

Telefont lopott az alvó utastól

Újbuda   |   2019, július 8 - 09:44
Nyomtatóbarát változatSend by email

A 19-es villamoson június 8-án reggel elaludt egy 22 év körüli férfi. Ezt észlelte a 18 éves K. Gábor, aki kilopta az alvó ember zsebéből a mobiltelefonját, majd a Móricz Zsigmond körtéren leszállt a járműről.

A fiatalember már a megállóban hozzálátott a készülék szétszedéséhez, amire felfigyeltek a járőrök, és felszólították, hogy igazolja magát. K. Gábor futásnak eredt, ám a rendőrök utolérték, és előállították az újbudai kapitányságra. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, ellene kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az elkövetőt a rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

(BRFK)

Címkék: 
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.