Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 7. szombat, Ambrus

Új autókat kapott a kerületi rendőrkapitányság

Újbuda   |   2018, december 13 - 11:52
Nyomtatóbarát változatSend by email
Több mint száz rendőrnek, kormánytisztviselőnek és közalkalmazottnak adott át önkormányzati jutalmat Hoffmann Tamás polgármester és Jáger István, Újbuda rendőrkapitánya.
A polgármester megköszönte a kapitányság egész éves munkáját, hogy Újbuda közbiztonsága továbbra is kiváló. - Nemcsak polgármesterként, hanem újbudai polgárként, családapaként is hálás vagyok az önök által végzett munkáért - fogalmazott, majd békés és nyugodt ünnepeket kívánt a rendőröknek. Hozzátette: Újbuda rendőrei jövőre is számíthatnak a kerület támogatására.

Újbuda Önkormányzata két új autót is ajándékozott a rendőrségnek, ezek kulcsát Hoffmann Tamás a kapitányság udvarán adta át. Lapunknak elmondta: a félévenkénti jutalmazással az önkormányzat nemcsak megköszöni a rendőrök munkáját, hanem így ösztönzi legkiválóbbakat az újbudai szolgálatra.

D. B. S.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.