Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 22. szerda, Móric

Újabb nemzetközi elismerést kapott a Corvinus

Újbuda   |   2016, január 6 - 15:36
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Budapesti Corvinus Egyetem Master of Business Administration (MBA) képzései ismét kiemelkedő sikert értek el a nemzetközi mezőnyben.

Az Eduniversal Best Masters ranking szerint az elmúlt, 2015-ös év során végzett tevékenysége alapján a RÉGIÓ LEGJOBB helyezését érte el. Az Eduniversal világszerte 12 000 posztgraduális képzést vizsgál a szakok reputációja, a végzettek kezdő fizetése, illetve a friss diplomások által kitöltött elégedettségi kérdőív alapján. A végső rangsort egy globális felmérés keretében 800 ezer hallgató és 154 ország mintegy 1000 akadémiai intézményéből 10 ezer képviselő véleménye is meghatározza.

Az Eduniversal az üzleti iskolákat is rangsorolja; ebben az összesítésben 2015-ben is az ország legjobb business-schooljának választották a Corvinust. Az 1000 kiválasztott, gazdálkodási képzést nyújtó intézmény dékánjai minden évben szavazataikkal tesznek javaslatot a legjobb intézmények kiválasztására. Ezen a szavazáson a BCE-t évek óta legjobb tartják Magyarországon.

A Corvinus MBA képzései nem csupán a hazai és regionális, illletve globális rangsorokban jeleskednek, de Executive Master of Business Administration programja a nyár folyamán harmadjára is sikeresen elnyerte az egyik legjelentősebb minőségbiztosítási szervezet, a European Foundation for Management Development EPAS (Program Assessment System) akkreditációját.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Megkezdődött a szukot, a sátrak ünnepe  

László Imre polgármester és Molnár Gyula Újbuda országgyűlési képviselője volt a szukot ünnep első napjának vendége az újbudai Bét Sálom Zsinagógában.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.