Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 6. csütörtök, Berta, Bettina

Újbudai Nyárbúcsúztató Fesztivál - Frissült a programok kezdési időpontjaival!

Újbuda   |   2015, augusztus 12 - 00:59
Nyomtatóbarát változatSend by email

Nyárbúcsúztató fesztivállal várja Újbuda Önkormányzata a kerületieket augusztus 29-én a Bikás Parkban. A rendezvényen egész nap programok és koncert sora várja az érdeklődőket.

A gyermeknek lesz ugráló vár, arcfestés és ügyességi játék, fellép az Apacuka zenekar, az idősebbek többek közt Dj Dominique, Kiki, Kefír, a Groovehouse, a FLM Update, Dj Thomx és Weisz Viktor produkcióiból válogathatnak. A fesztivál fő fellépője Erica C és Robby D lesz, akik kapcsolatuk és tánciskolájuk fennállásának 25. évfordulója alkalmából adnak monstre, táncprodukciókkal kiegészített koncertet. Zoltán Erikát és férjét a Gríz Zenekar kíséri, de meglepetésvendégeket is várnak a színpadra. Az énekesnő a következőt nyilatkozta jubileumukról: „Úgy gondolom, hogy a 25 évünk két oldalról is ünnepelendő. Az egyik a magánéleti 25 esztendőnk, amiről zenészekként és közszereplőkként is úgy hisszük, pozitív dolog ha felhívjuk az emberek figyelmét arra, hogy eddig is együtt lehet lenni. A tánciskola is 25 éves, anno mi voltunk az első ilyen iskola Magyarországon. Az újbudai nyárbúcsúztatón mutatják be Zoltán Erika új dalát, és egy fergeteges táncshow-t is ígérnek.

A családi rendezvény délelőtt fél 11-től este 10 óráig tart, a belépés ingyenes.

ÚJBUDA

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Párakapu, árnyékoló és ivóvíz a kormányhivatali ügyintézésre váróknak  

Aki járt mostanában hivatalos ügyet intézni a Kormányablaknál, tudja, hogy esetenként kígyózó sorok is állnak a Bocskai úti épület előtt a hőségben. Újbuda Önkormányzata éppen ezért saját költségén árnyékolót, párakaput és ballonos ivóvizet helyezett ki a Kormányhivatal bejárata elé, hogy enyhítsék a kánikula hatásait, javítsák a sorban állók komfortérzetét.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.