Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 20. hétfő, Fábián, Sebestyén

Változás!

Újbuda   |   2017, május 4 - 14:28
Nyomtatóbarát változatSend by email

Május 15-étől a Kérő u. 3. szám alá költözik a 60+ program központja

Május 15-étől megnyílik a Kérő u. 3. szám alatti idősbarát központ a nagyközönség és a 60+ program közkedvelt régi és újabb eseményei számára. A programközpont eddig az Egészséges és Aktív Időskor projekt részeként megvalósult kerületi időssegítő szolgáltatás és néhány 60+ program helyszíneként szolgált, azonban ez május 15-étől kibővül.

A legfontosabb változás, hogy az Újbuda 60+ Programmal kapcsolatos ügyfélszolgálat (pl. a 60+ kedvezménykártya, a Színházjáró Program jegyátvétele), így az ügyintézés is átköltözik a Bölcső utcai programközpontból.

Az Őrmezei Közösségi Ház mögött található új programközpont jó közlekedéssel megközelíthető: több busszal, valamint a 4-es metró végállomásáról, a Kelenföldi pályaudvartól is elérhető (Őrmező irányába) párperces sétával.

A Bölcső utcai központ módosított nyitvatartással, kevesebb programmal és szolgáltatással, de továbbra is biztosítja az aktív időskor programjait.

A 60+ programmal kapcsolatban

A Kérő utcai programközpont május 15-én 9 órakor nyit, a programokról, szolgáltatásokról a 372-4636-os telefonszámon érdeklődhetnek minden hétköznap 8–14 óra között.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Együttműködés az Auchan áruházzal  

Újbuda Önkormányzata kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az esélyegyenlőség elve alapján javítsa a hátrányos helyzetű, nehézségekkel küzdő lakosok életminőségét. Ennek jegyében kötött egyezséget az Auchan Magyarországgal, a megállapodást László Imre polgármester és Balázs Ildikó, az üzletlánc Savoya parki áruházának igazgatója írta alá.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.