Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 22. péntek, Előd

Vége a tanévnek, elkezdődött a vakáció

Újbuda   |   2018, június 18 - 13:04
Nyomtatóbarát változatSend by email

Véget ért a tanév, az ország valamennyi iskolájában elballagtak a nyolcadikosok – június 15-én. A Bocskai István Általános Iskola udvara is zsúfolásig megtelt az utolsó tanítási napon, ahol diákok köszöntek el tanáraiktól és egymástól. Az iskolai és kerületi versenyeken kiemelkedő eredményeket elérő tanulókat is kitüntették.

Sikeres tanévet zárt a Bocskai István Általános Iskola, ami nem csak az informatika, matematika, illetve természettudományi tanulmányi versenyeken elért eredményeknek köszönhető. - Az is a tanév sikerességét mutatja, hogy jelentős mértékben javultak az iskolában a tanítást és tanulást segítő tárgyi feltételek – mondta Gorka Szabolcs igazgató. Hozzátette: jövőre minden osztályban lesz wifi és projektor, a digitalizált világhoz alkalmazkodó pedagógia pedig egyaránt hatékonnyá teszi a munkát a tanároknak és a diákoknak.

Az iskolai ünnepségen nem csak a színes lufikat tartó nyolcadikosokat búcsúztatták, hanem a Bocskai kiválóságait is kitüntették. Az okleveleket és jutalmakat Turbók Jánosné önkormányzati képviselő adta át.

T. K.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Forgalmi változások már ma  

Újbudát is érintő forgalmi változások várhatóak már mától, az október 23-i ünnepségek miatt. Kövessék figyelemmel az erre vonatkozó információkat és amennyiben megtehetik, válasszák a közösségi közlekedést!

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.