Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 27. kedd, Szabina

Végső búcsú kerületünk esperesétől

Újbuda   |   2014, augusztus 5 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Jövő szombaton helyezik végső nyugalomra Hollai Antalt, kerületünk nemrég elhunyt esperesét.

Végső búcsú kerületünk esperesétől

Augusztus 16-án, szombaton fél kettőkor lesz Hollai Antal pápai káplán, budapest-albertfalvi esperes temetése az Új Köztemetőben.
Ugyanaznap délelőtt tízkor az albertfalvi Szent Mihály templomban tartanak szentmisét Antal atyáért. A július végén, 57 éves korában elhunyt címzetes apát 2001 óta volt Albertfalva plébánosa, kilenc éve pedig a kerület esperese is.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Online fogadóóra dr. László Imrével  

2020november0409:00
»
2020november0410:00

Az online fogadóórák sorát ismét László Imre polgármester folytatja. Beszámol az elmúlt egy hónap eseményeiről, döntéseiről, illetve válaszol az Önök kérdéseire. Ezeket már most feltehetik itt az oldalon Messenger üzenetben vagy az élőben közvetített fogadóóra alatt kommentben.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.