Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 17. hétfő, Paszkál

Az Észak-Kelenföldi Óvoda bemutatkozása

Hírek   |   2021, április 30 - 08:37
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az Észak-Kelenföldi Óvoda, jelenlegi formájában 2015 augusztusa óta fogadja a gyermekeket a Kelenföldi lakótelep szívében, kellemes zöldövezeti környezetben.

A szülőkre a nevelési folyamatban, mint együttnevelő partnerekre számítanak az óvodapedagógusok. Az óvodai nevelés a családi neveléssel együtt, azt kiegészítve segíti a gyermekek harmonikus fejlődését. Pedagógiai eszközeiket, módszereiket úgy választják meg, hogy a legoptimálisabban segítse a gyermekek fejlődését.
Pedagógiai Programjuk alapja a Játék, a Tapasztalatszerzés és az Élménynyújtás, amelyek segítségével egészséges életmódra és életvitelre nevelik gyermekeiket változatos tevékenységformák segítségével.
Mind a négy az óvodához tartozó épület Kelenföld központjában található, jól megközelíthető helyen. Intézményeikben jól felkészült óvodapedagógusok és a pedagógiai munkát segítő dolgozók látják el a gyerekek nevelését, fejlesztését.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Parkolási engedélyek meghosszabbítása 2022. március 31-ig  

Tekintettel az ingyenes parkolás megszűnésének kérdéses időpontjára Újbuda Önkormányzata minden érvényes lakossági, gazdálkodói és egészségügyi várakozási hozzájárulás érvényességi idejét automatikusan meghosszabbította 2022. március 31. napjáig.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.