Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 22. kedd, Paulina

Keménykalap és krumpliorr – Filmünnep – Berkes Gábor

Hírek   |   2021, június 3 - 12:23
Nyomtatóbarát változatSend by email

Keménykalap és krumpliorr – tudják: "itt van megjött Bagaméri, ki fagylaltját maga méri". Csak tudnánk, miért van elátkozva. Mindenesetre a nyomok az Állatkertbe vezetnek. de hogy készült a film és hogyan került bele Berkes Gábor (Süle) és miért kellett levágni a haját? Ez is kiderül a beszélgetésből, meg az is, hol van most az Első Emelet. Keménykalap és krumpliorr. Azonnal szerezzen egy gyereket, ha nincs sajátja, hogy legyen alibije megnézni.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Öt új zöldség- és gyümölcskioszk Újbudán  

„Érik a ropogós cseresznye, viszek a babámnak belőle.” És viszek a családnak is. És a szomszédnak is. Mondjuk a Bikás parki kioszkból. Vagy a Váli utcából, esetleg a Tétényi – Bártfai sarkáról. Talán a Gazdagréti térről, vagy a Cirmos és a Menyecske utca találkozásától.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.