Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 16. szombat, Gusztáv

1-es villamos: járhatóbb lesz a kerület

Újbuda   |   2014, december 11 - 16:42
Nyomtatóbarát változatSend by email

Módosul a forgalmi rend december 11-én csütörtökön a Szerémi úton a Hengermalom út és a Rákóczi híd között.

Az eddig lezárt Rákóczi híd-irányú útpályát részlegesen megnyitják és a forgalom mind a híd, mind a városhatár felé az irányoknak megfelelő útpályán 2x1 sávon haladhat az újonnan épített villamospálya két oldalán.
 járhatóbb lesz a kerület
A munkák függvényében, várhatóan december 19-től a Szerémi utat teljes szélességében megnyitják és 2x2 sávon lehet majd közlekedni az új villamosvágány melletti szakaszon is. Ezt követően már csak rövid útszakaszokon várható időszakonként 1-1 sáv forgalmának korlátozása abban az esetben, ha azt indokolják az építési munkálatok.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Sajtóközlemény  

Újbuda polgármestere feljelentést tett az EMMI frissen kinevezett helyettes államtitkárának korábbi ügyében

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.