Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 23. csütörtök, Zelma, Rajmund

Hétvégén is jár a 101E busz

Újbuda   |   2019, október 2 - 10:54
Nyomtatóbarát változatSend by email

Budatétény és Kelenföld vasútállomás között október elejétől szombat-vasárnap is jár a 101E busz.

Hétvégi napokon is közlekedik október 5-től a Budatétény és Kelenföld vasútállomás között a 101E gyorsjárat. A fejlesztés révén szombaton és vasárnap is gyorsan elérhető lesz Budatétény felől a 4-es metró és a meghosszabbított vonalú 1-es villamos, az intermodális csomópontban pedig több más járatra is át lehet szállni. A 101E busz 30 percenként indul majd, a részletes menetrend elérhető a BKK weboldalán: https://bkk.hu/menetrendek/#101E.

Címkék: 
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Nébih: kötelező a baromfi zárt tartása  

Az országos főállatorvos elrendelte a baromfik zárva tartását Magyarország teljes területén annak érdekében, hogy tovább csökkenjen a vadon élő madarakkal az érintkezés lehetősége, és ezáltal a baromfiállományok madárinfluenza vírussal történő fertőződésének kockázata - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a honlapján szerdán.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.