Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 7. vasárnap, Tamás

Novemberig közműépítés lesz a Fehérvári úton

Újbuda   |   2015, július 20 - 13:09
Nyomtatóbarát változatSend by email

Július 21-étől október végéig forgalomkorlátozásokra kell számítani a Fehérvári út Hengermalom út és Hamzsabégi út közötti szakaszán gázvezeték-felújítás miatt.

Keddtől két ütemben lesz gázvezeték-felújítás a Fehérvári úton a Hengermalom utca és a Hamzsabégi út között. Először július 26-áig kell útszűkületre számítani a Hengermalom úti kereszteződésnél, majd július 27-étől a Fehérvári út Hengermalom út és Hauszmann Alajos utca/Bártfai utca közötti szakaszán – a városközpont felé – is megkezdődik a munkavégzés, ezért augusztus végéig a belső sávot lezárják. A forgalom a külső sávon haladhat.

Augusztus végétől helyet cserélnek a munkaterületek: várhatóan október végéig a Hengermalom út és a Hauszmann Alajos utca között kell az egymástól 50-100 méterre elhelyezkedő munkaterületeket kikerülni, míg a Hauszmann Alajos utca és a Hamzsabégi út között a belső sávot lezárják, és csak a szélső sávban lehet közlekedni.

A várható torlódások miatt a BKK kéri, hogy aki teheti, kerülje el a Fehérvári út Hengermalom út és Hamzsabégi út közötti szakaszát.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újabb szigorításokról döntött a kormány  

A kormány mai döntése értelmében az óvodák, általános iskolás április 7-ig, a tavaszi szünet végéig bezárnak, az általános iskolákban is digitális oktatásra állnak át. A közép- és felsőoktatásban is marad a digitális oktatás.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.