Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 20. csütörtök, Fábián, Sebestyén

Szoftverhibák javítása után indulhat a MOL BuBi

Újbuda   |   2014, május 9 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

A szoftverhibák javítása után indulhat el Budapesten a közösségi kerékpáros rendszer, a MOL BuBi - közölte konkrét időpont megjelölése nélkül a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel.

A BKK szerint a rendszer átadás előtti állapotban van, jelenleg az egyedi szoftverek végleges illesztését, finomhangolását végzik, amelyek kiküszöbölik a még fennálló egyes szoftveres hibákat. Ezt követően mintegy ezer toborzott felhasználóval nyilvános próbaüzem kezdődik, ez után adhatják át a közösségi kerékpáros rendszert.

Hangsúlyozták: a rendszer belső tesztje továbbra is folytatódik, amely a MOL BuBi kerékpárok utcai jelenléte nélkül aligha lenne lehetséges.

MTI

 Szoftverhibák javítása után indulhat a MOL BuBi

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.