Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 16. szombat, Gusztáv

Új megálló a Tas vezér utcánál

Újbuda   |   2014, július 3 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Eggyel több helyen áll meg Újbudán az éjszaka közlekedő 960-as busz.

Július elseje óta az éjszakai járatok területi lefedettségének bővítése érdekében a 960-as busz mindkét irányban megáll a Villányi úton a Tas vezér utca megállónál – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). 
Az éjféltől hajnali fél ötig járó buszok az egyébként a 61-es villamos pótlása esetén használt pótlóbuszmegállót veszik igénybe. 
A 960-as éjszakai járat félóránként közlekedik a Móricz Zsigmond körtér és a békásmegyeri Újmegyeri tér között.

BKK

Új megálló a Tas vezér utcánál

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

A döntő többség igényli az oltást – Falus Ferenc

A felmérésekkel szemben Falus Ferenc korábbi tisztifőorvos biztos benne, hogy a lakosság legalább 70 százaléka kérni fogja az oltást a COVID ellen, különösen, ha látja, hogy nincs mellékhatás, szövődmény és megvéd a betegségtől. Az EU megszervezi a vakcina ellátást és megszervezhető az oltás menete is. Két két és fél hónap alatt egy háziorvosi praxisban be lehetne oltani az embereket.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.