Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 2. hétfő, Lehel

Újbudai közlekedési infó

Újbuda   |   2021, július 15 - 09:04
Nyomtatóbarát változatSend by email

Éjszakai lezárásra lehet számítani a Dombóvári úton a Rákóczi híd alatt, július 16-ig 21 órától másnap 6 óráig. Kerülni a Bogdánfy utca–Irinyi József utca útvonalon is lehet. Ideiglenesen megváltozik a 901-es éjszakai autóbusz útvonala és megállói is.

Útszűkületre kell készülni a Karinthy Frigyes úton az Egry József utca és az Irinyi József utca között mindkét irányban, illetve az Irinyi József utca szervizútján az Egry József utca és a Budafoki út között augusztus 11-ig, gázvezeték-építés miatt.
Lezárták a fél útpályát a Kelenhegyi úton július 23-ig a Simkó köznél, közműjavítás miatt. A váltakozó irányú áthaladást jelzőlámpa szabályozza.
Egyirányúsították a Péterhegyi utat a Neszmélyi úttól az Egér út felé, augusztus 30-ig. tartó felújítás miatt. Őrmezőt és a P+R parkolót a Balatoni úton át lehet elérni. Az érintett BKK járatok (a 150-es, a 153-as, a 250-es, a 250B, a 251-es, a 251A és a 941-es autóbusz) terelve közlekednek, több megálló kimarad.
Egyirányúsították a Budafoki utat július 30-ig, a Műegyetem rakparttól a Karinthy Frigyes út felé, gázvezeték-építés miatt. A Karinthy Frigyes úton a Budafoki út előtt, a Móricz Zsigmond körtér felé vezető oldalon útszűkületre számítsanak. A 133E autóbusz Újpalota, Nyírpalota út felé terelve, a Karinthy Frigyes út–Bartók Béla út–Szent Gellért tér útvonalon közlekedik. Az autóbusz a Szent Gellért térnél a Bartók Béla úton, a 7-es autóbusz megállójában áll meg.
Szakaszos lezárták a külső sávot és a járdát a Szent Gellért rakparton, a Rudas gyógyfürdőtől déli irányban, a sziklafal karbantartása miatt, szeptember 30-ig.
További információk: https://kozut.bkkinfo.hu/
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Tájékoztatás a tanévkezdő csomag igényléséről  

Önkormányzati rendelet alapján minden olyan gyermek tanévkezdő csomagot kap, aki a XI. kerületben önkormányzati fenntartású óvodába újonnan iratkozik be, illetve Újbudán működő állami fenntartású iskolában kezdi meg az 1–4. évfolyamot 2021 szeptemberében.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.