Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 15. szombat, Mária

Újra indul a Dallamos Villamos

Újbuda   |   2015, szeptember 10 - 14:31
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Magyar Dal Napján, szeptember 12-én ismét tehetséges, magyar zenészek lepik el a 4-es vonalán közlekedő Dallamos Villamost.

A BKV idén is csatlakozik A Magyar Dal Napjához, hogy a Dallamos Villamos elindításával felhívja a figyelmet a magyar dalkincs értékeire, támogassa a magyar zenei kultúrát. Szeptember 12-én este az UV nosztalgia ikerszerelvény mindkét kocsijában egy-egy zenekar ad „minikoncertet”, a zenekarok az alábbi menetrend szerint követik egymást:

Dallamos Villamos menetrend 2015
Újbuda központi indulással: SZÉLL KÁLMÁN TÉRI INDULÁSSAL:
15:35 KISS BARNA ÉS UTCAZENEKARA - TWIN CITY 16:25 NEM ADOM FEL - HATSBAND ÉS DOBSON "ZOZO"
17:15 INNERGARDEN - BLANZSKOLLEKTÍVA 18:05 CHEROOKEE - KARDOS-HORVÁTH JÁNOS
18:55 VARGA BANDA - HASZÜNA 19:45 GYÍK ZENEKAR - BOGOZ
20:35 WAKACHUKA - BRÓDERS 21:35 MUJAHID ZOLTÁN - TÜKEZOO

A Dallamos Villamoson a BKK által kibocsátott valamennyi jegy- és bérlet érvényes.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Az államalapítás szentjei  

Iskola, templom és kórház is viseli a nevét. Rövid élete is elég volt ahhoz, hogy beírja magát a történelemkönyvekbe a tragikus sorsú első magyar királyfi, Szent Imre. Összeállításunkban róla, nevelőjéről, Gellértről és édesapjáról, Szent Istvánról emlékezünk meg.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.