Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 27. szombat, Ákos, Bátor

Út a munkaerőpiacra

Újbuda   |   2018, november 22 - 09:50
Nyomtatóbarát változatSend by email

A VEKOP “Út a munkaerőpiacra” kiemelt projekt keretében rendeztek munkáltatói fórumot a polgármesteri hivatalban november 20-án. A programon többnyire újbudai vállalkozások képviselői vettek részt.

A munkáltatói fórumot a projektmenedzser, Csete László nyitotta meg, majd Molnár László alpolgármester köszöntötte a résztvevőket és beszámolt a 11. kerület munkaerőpiaci lehetőségeinek változásairól.
A program célja volt, hogy a kerületben lévő cégek vezetőt tájékoztassa azokról a lehetőségekről, amelyek a VEKOP-8.1.1-15-2015-00001 azonosítószámú, Út a munkaerőpiacra elnevezésű kiemelt projektben állnak rendelkezésükre.
A fórum egy rendezvénysorozat része volt, amely egy állásbörzével is kiegészült, amelyet a rendezvény követő héten tartanak. Azon megpróbálják összehozni a munkaerőpiaci szereplőket, segítve mindkét felet abban, hogy az álláskeresők munkához, a munkáltatók pedig megfelelő munkaerőhöz juthassanak.

D. B. S.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

A Magyar Parasport Napját ünnepeltük  
 

Február 22-én ünnepeljük 2017 óta a Magyar Parasport Napját. 1970. február 22-én, ugyanis ezen a napon alakult meg a Mozgásgátoltak Halassy Olivér Sport Clubja, a Mozgásjavító Intézmény falai között.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.