Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 22. kedd, Előd

Tempo 30-as övezet lesz az Infopark

Újbuda   |   2019, március 21 - 12:54
Nyomtatóbarát változatSend by email
Március 23-tól az Infopark teljes területe Tempo 30-as forgalomcsillapított övezetbe kerül. Az érintett utcákban tilos lesz gyorsabban haladni a „Korlátozott sebességű övezet” jelzőtáblával megjelölt sebességnél.

Március 23-tól Tempo 30-as övezetté válik az Infopark teljes területe. A forgalomtechnikai munkálatok elkészültek, a „Korlátozott sebességű övezetben” a jelzőtáblával megjelölt sebességnél gyorsabban haladni tilos. A KRESZ értelmében a korlátozott sebességű övezetben csak egyenrangú útkereszteződések lehetnek, ezért az arra közlekedők ügyeljenek a "jobbkéz szabály" fokozott betartására.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.