Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 13. hétfő, Jenő

Változás a 41-es villamos vonalán!

Újbuda   |   2018, október 21 - 16:04
Nyomtatóbarát változatSend by email

Pótlóbusz jár a 41-es villamos helyett Rózsavölgy alsó és felső között november 24-én.

Két szakaszon, a Bécsi út / Vörösvári út felől Rózsavölgy alsóig, a Kamaraerdei Ifjúsági Parktól Rózsavölgy felsőig közlekedik a 41-es villamos november 24-én, szombaton karbantartási munkák miatt. A kimaradó szakaszon a 41-es jelzésű pótlóbusszal utazhatnak, amely a Savoya Park és a Rózsavölgy felső megállóhely között közlekedik.

A 41-es pótlóbusz útvonala és megállóhelylistája térképes felületen követhető nyomon a BKK FUTÁR útvonaltervező oldalán: http://futar.bkk.hu/route/BKK_VP41?layers=GSVB. A 41-es villamos Rózsavölgy felső–Kamaraerdei Ifjúsági Park szakaszáról a belváros felé utazóknak érdemes a Péterhegyi úton közlekedő 150-es, 250-es, illetve a kamaraerdei 87-es, 187-es autóbuszt, majd az M4-es metrót választani.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.