Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 24. csütörtök, Iván

Vasárnap estig nem járnak a villamosok a Fehérvári úton

Újbuda   |   2014, augusztus 26 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Szerdától vasárnapig nem közlekedik a fővárosi Fehérvári úton a 18-as, a 41-es és 47-es villamos, a 114-es és a 214-es buszt pedig elterelik - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-t.

Az 1-es villamos építéséhez kapcsolódó munkálatok miatt a 18-as villamos teljes vonalán pótlóbusz közlekedik majd, a 41-es és a 47-es villamos pedig a belváros felől csak Újbuda-központig jár. A déli szakaszon a 41-es, a 47-es és a 48-as jelzésű pótlóbuszokkal lehet utazni.

Augusztus 27-31. között a 114-es és 214-es buszok továbbra is módosított útvonalon közlekednek, a Kosztolányi Dezső tér felé az Andor utca - Tétényi út útvonalon járnak, átszállási lehetőséget biztosítva az M4-es metróra a Bikás park állomás közelében. Ideiglenesen a Kalotaszeg utcánál és Albertfalva-kitérőnél is megállnak. A 133-asbusz továbbra is megáll a budafoki Savoyai Jenő téren.

mti/NOL.hu

Vasárnap estig nem járnak a villamosok a Fehérvári úton

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Ovi-Foci már a Lurkó óvodában is  

Az Újbuda Önkormányzata, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. és az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány összefogásával megvalósult sokoldalú sportpályát június 22-én Bakai-Nagy Zita és Orosz Anna alpolgármesterek avatták fel a Dél-Kelenföldi Óvoda Újbudai Lurkó Telephelyén.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.